Sådan sparer du din boligforening for millioner

Du sparer nemt en masse energikroner ved at få lavet nogle små, men vigtige ændringer i hjemmet. Med tre simple installationer kan 700 lejligheder spare 1,2 millioner kr. om året.

En af de helt store sparegrise er dit vandforbrug, så ved eksempelvis at installere en anden vandhane, gør du noget godt for både din boligforening og omverdenen. Du kan endda få et mere luksuriøst bad ved at installere et brusehoved med luft, samtidig med at du også sparer på kronerne.

sådan_bygger_vi_smartere_2500x1500
Læs her, hvordan alle kan bygge smartere

Det koster selvfølgelig lidt at skifte armaturet ud, men allerede inden for 1-2 år vil du have sparet pengene ind. Hvis I fx er 700 lejligheder i din boligforening og udskifter to vandhaner og en bruser hver, kan I spare 1800 kr. per lejlighed om året. Det betyder flere millioner sparet hvert år. Her kan du se en tjekliste, som din boligforening måske burde overveje.

FMM_Sparerdinboligforeinger-Final-Full.jpg

Leave a Reply

%d bloggers like this: