Sådan ser der ud inden i dine vandrør

De sidste 150 år har vores vandrør set ud på samme måde. Men materialerne har ændret sig til det bedre. Faktisk er vores vandrør i dag så gode, at det ikke er rørene, der volder problemer, men kalken i vandet og vores småreparationer.

Få et historisk tilbageblik på vandrør gennem tiden, og tag et kig på, hvad der rør sig i vandledningerne i dag. Når du derhjemme eller fx i din boligforening oplever problemer med vandtryk, så skyldes det højst sandsynligt, at rørene er fyldt indvendigt med kalk og rust.

20161205_FMM-Vandrør

2 kommentarer

  1. Hej jeg har fundet ud af der er noget galt med vores vand til vaskemaskinen vores vaskemaskiner holder max 3 år så er de ødelagt af slam der ligner lidt cement/beton slam har fundet ud af at det kommer fra vandudtaget i vores bryggers hvorfor er det vand beskidt og fyldt med slam det er ikke et problem i andre rør vores hus er fra 1974

Leave a Reply

%d bloggers like this: