Sådan ser der ud inden i dine vandrør

De sidste 150 år har vores vandrør set ud på samme måde. Men materialerne har ændret sig til det bedre. Faktisk er vores vandrør i dag så gode, at det ikke er rørene, der volder problemer, men kalken i vandet og vores småreparationer.

Få et historisk tilbageblik på vandrør gennem tiden, og tag et kig på, hvad der rør sig i vandledningerne i dag. Når du derhjemme eller fx i din boligforening oplever problemer med vandtryk, så skyldes det højst sandsynligt, at rørene er fyldt indvendigt med kalk og rust.

20161205_FMM-Vandrør

Skrevet af ClausDennis

Jeg blogger om energibesparelser i det store og i det små, og hvorfor en vandhane ikke bare er en vandhane.

En kommentar

  1. Hej jeg har fundet ud af der er noget galt med vores vand til vaskemaskinen vores vaskemaskiner holder max 3 år så er de ødelagt af slam der ligner lidt cement/beton slam har fundet ud af at det kommer fra vandudtaget i vores bryggers hvorfor er det vand beskidt og fyldt med slam det er ikke et problem i andre rør vores hus er fra 1974

Skriv et svar