Det smager vand af

Synes du også, at noget vandhanevand smager bedre end andet? Mange siger, vand ikke har en smag, men hvordan kan vi så smage forskel? Bliv klogere på smagen af vand, og find ud af hvem der har Danmarks mest velsmagende drikkevand.

Nu er jeg ikke ekspert i at smage på vand, og jeg har ikke smagt vand fra samtlige danske kommuner og husstande, men jeg ved, at der findes smagsnuancer rundt om i landet – ja selv inden for samme kommune. Jeg er lige flyttet, og faktisk smagte vandet bedre i mit gamle hus. Det vakte min nysgerrighed: Vandets smag påvirkes både af forsyningsselskabet og vejen hen til din vandhane.

For et par år tilbage blev der afholdt Dansk Vand Grand Prix, hvor en række forsyningsselskaber dystede om at have Danmarks mest velsmagende vand. Vandet blev bedømt af et dommerpanel ud fra specifikke parametre. Lær, hvad vand smager af, og hvor din næste sommerferie skal gå hen, hvis du vil have rigtigt lækkert vand.

Danmarks_Bedste_Drikkevand

1 kommentar

Leave a Reply

%d bloggers like this: