Tag de gode vandvaner med på arbejde

Vidste du, at et fornuftigt flow i dit vandindtag gør en forskel på din hverdag? Ikke mindst når du er på arbejde. Både din produktivitet og dit humør ryger i vejret, når du husker at drikke nok vand.

Hvis du, ligesom jeg, er glad for at drikke rigeligt kaffe i løbet af en arbejdsdag, er det vigtigt at sørge for at få suppleret med postevand. Jeg ved godt, at der er vand i både kaffe og te, men koffeinindholdet i begge drikke fungerer vanddrivende, så det er altså nødvendigt at få tanket op med vand løbende.

Kan man blive tørstig af at drikke
Kan man blive tørstig af at drikke? Få svaret lige her.

Mange venter med at drikke vand, til de først er blevet tørstige. Det er der i og for sig ikke noget betænkeligt ved, men hvis først tørsten har sat ind, er det kroppens eget signal om, at den er ved at dehydrere. Det kan eksempelvis resultere i hovedpine, dårlig koncentrationsevne og et lavt energiniveau. Så drik vand, allerede inden du bliver tør i munden.

Jeg husker det heller ikke altid selv, så her er nogle gode råd til, hvordan du og jeg sørger for at få drukket en sund mængde vand i løbet af dagen.

20170213 FM Mattsson Mora vand med omtanke infographic_5rådbund

Leave a Reply

%d bloggers like this: