se hvad der sluger energi i dit hjem

Her er 5 overraskende energislugere i dit hjem

Vil du gerne mindske dit energiforbrug mere, end du allerede har? Men du mangler inspiration til hvordan? Så har jeg svaret her.

Der er efterhånden kommet stort fokus på at spare på vores energiforbrug i hjemmet. Så stort at energiforbruget i de danske hjem er faldet med 17% over de seneste 10 år, viser tal fra Dansk Energi. Der bliver gjort en dyd ud af at skifte til miljøvenlige apparaturer, tage kortere bade, og de fleste husker også at slukke lyset efter sig. Men der findes andre energislugere i dit hjem – nogle som også overraskede mig. Jeg har samlet 5 energislugere, der med få ændringer kan sænke dit energiforbrug radikalt. Din pengepung vil elske dig for det.

 

2 kommentarer

Leave a Reply

%d bloggers like this: