Kan man blive tørstig af at drikke

Kan man blive tørstig af at drikke?

Kender du det, at du har drukket en masse, men du bliver ved med at være tørstig? Det gør jeg. Jeg har derfor set nærmere på, om der rent faktisk findes nogle drikkevarer, der – i stedet for at stille tørsten – giver os lyst til at drikke endnu mere.

Det er de færreste af os, der udelukkende drikker vand i løbet af dagen. Du drikker sandsynligvis et par kopper kaffe eller te i løbet af dagen og måske et glas sodavand til aftensmaden. Jeg ved i hvert fald, at jeg hurtigt får drukket nogle spande kaffe over en arbejdsdag. Og jo, der er vand i både kaffe og te. Men der er også koffein i – ligesom der er i noget sodavand – og det virker vanddrivende. Det betyder, at du skal tisse oftere, og at drikken ikke har den samme læskende virkning som vand. Jeg har samlet 5 vanddrivende drikkevarer her, så du kan få et overblik over, hvornår du skal huske at drikke et ekstra glas vand.

20170918_FMMATTSSON_Vandmedomtanke_infographic_batch7_proof3

2 kommentarer

Leave a Reply

%d bloggers like this: