5 geniale vanddimser du ikke kan undvære i hjemmet

Jeg lever af at designe vandhaner og nytænke produkter. Derfor er jeg altid på udkig efter opfindelser, som kan inspirere mig. Her er 5 dimser, som vil gøre din hverdag både nemmere og billigere.

Jeg er nok det, du ville kalde en opfindertype, eller hvis du er i det humør, en nørd. Det kan gøre mig helt barnligt glad, når jeg får fingrene i en dims, der kan gøre min hverdag nemmere. Samtidig er det en vigtig del af mit arbejde med produktudvikling at følge med i nye tendenser.  Til dagligt arbejder jeg med den seneste udvikling inden for armaturer og vandinstallationer, men det kan også være inspirerende at skæve til andre produkter i hjemmet – og der findes et hav af andre små opfindelser, som kan gøre hverdagen nemmere og lidt sjovere. Jeg har været på jagt og fundet 5 dimser, som jeg selv synes er ret geniale. Læs med og se, om du er enig.

1. Vand fra hanen med et twist!

Mine børn er ikke altid lige begejstrede for at drikke et glas vand fra hanen. Men hvis vi har postevand på køl og smider lidt bær, agurk eller citron i, så er de ellevilde. Til det formål findes der kander og flasker, der er designet med et særligt rum til frugt og grønt. Vandet får en frisk smag, mens det stadig er nemt at hælde op – selv for børn.

20171017_FM-Mattsson-Mora-Vand-med-Omtanke-Farlige_Baktrier_GadgetArtikel_800x420_6

2. Har du hørt fra dine æg i dag?

Her er en sjov dims, som hjælper dig med at bekæmpe madspild derhjemme. Det er en æggebakke, der fortæller dig, hvilke af dine æg i bakken er ældst, og hvilke æg der er blevet dårlige. Du kan også forbinde din smartphone til æggebakken og se, hvor mange du har tilbage, når du står nede i supermarkedet. Æggebakken kan endda sende dig notifikationer, når du er ved at løbe tør for æg. Den kommer helt sikkert på min ønskeseddel til jul!

20171017_FM-Mattsson-Mora-Vand-med-Omtanke-Farlige_Baktrier_GadgetArtikel_400x400_4

3. Gå glad i bad på tid

Har du et badeur? Det lyder måske ikke som den mest banebrydende opfindelse, men dens formål er genialt. Hvis du ikke har en sparebruser installeret, bruger du ca. 10-12 liter vand hvert minut, du står i badet. Det løber hurtigt op, hvis du står under bruseren og drømmer dig væk. Men et badeur kan hjælpe dig med holde styr på tiden og vandforbruget. De fås i alle mulige udgaver, f.eks som timeglas, med sugekopper til fliser, og behøver ikke at være dyre.

20171017_FM-Mattsson-Mora-Vand-med-Omtanke-Farlige_Baktrier_GadgetArtikel_400x400_2

4. Tilsæt lidt luft og spar penge

Den næste opfindelse, som jeg vil dele med jer, er hverken ny eller højteknologisk, men den er dælme smart – og så kan den spare dig penge. En perlator (eller luftblander) blander vandstrålen på din vandhane med luft ved hjælp af et lille filter. Så føles vandmængden større, selvom du i praksis bruger 30-50 % mindre vand. Smart ik’? Det er ikke kun luftblanderen, der gør en forskel, så der kan være sund fornuft i at sætte en ny vandhane op. Den vil byde på moderne teknik og sikre bedre komfort, mindre vedligehold og rent drikkevand.

20171017_FM-Mattsson-Mora-Vand-med-Omtanke-Farlige_Baktrier_GadgetArtikel_400x400_5

5. Brændt brød lugter ilde

Denne opfindelse kan redde mange morgener og burde have været opfundet for længst. Den gennemsigtige brødrister! Nu kan du trygt lægge dit brød i brødristeren og gennem en lille rude holde øje med, at farven og skorpen bliver præcis, som du foretrækker. Velbekomme.

20171017_fm-mattsson-mora-vand-med-omtanke-farlige_baktrier_gadgetartikel_400x400_1.jpg

3 kommentarer

Leave a Reply

%d bloggers like this: