“Fontænen foran AGFs stadion har det bedste vand”

Camilla Fabricius er 1. viceborgmester i Aarhus, og måske har Aarhus-hjertet indflydelse på, hvad hun, siden hun var lille pige, har syntes, var verdens bedste vand.

Om verdens bedste vand fortæller hun i besvarelsen af vores 5 vand-spørgsmål, som vi i anledning af FNs Vandets Dag den 22. marts har stillet en række forskellige personer.

Camilla Fabricius sidder i byrådet i Aarhus for Socialdemokraterne, som hun også er folketingskandidat for. Hvis man følger med på hendes instagram-profil opdager man hurtigt, at hun for eksempel er fortaler for at droppe flaskevandet til fordel for postevandet, gerne bekæmper madspild – og bevæger sig en hel del rundt i det aarhusianske forår.

Vi giver ordet til Camilla Fabricius:

Flaskevand eller postevand?

Postevand – selvfølgelig.

Jeg drikker vand, når …

… Jeg er tørstig.

Det bedste vand, jeg har smagt, er …

fra Aarhus Vand og særligt den fontæne, som står på vej til Friheden og AGF stadion – den har jeg drukket af hver eneste gang, jeg har passeret den – siden jeg var helt lille pige.

Hvad gør du for at spare på vandet?

Mange ting: Jeg genbruger vand fra kartoflerne og slukker for vandet. Jeg fylder kun det i thekanden, som er behov for og bager af resterne af the og kaffen.

Får du nogensinde dårlig samvittighed over dit vandforbrug? Hvis ja, hvorfor?

Ja, sidste sommer, da jeg vandede mine blomster og min salat.

1 kommentar

Leave a Reply

%d bloggers like this: