Sådan vælger du den rigtige vandhane

Vandhanen har det samme formål, uanset udseende. Der skal komme varmt og koldt vand ud af den. Det er egentlig simpelt – men der er udviklet mange ekstra funktioner, som det er værd at overveje, når du skal vælge ny vandhane. Vi har samlet de bedste blogindlæg, som guider dig til det rette valg. 

Hvilken stil er dit badeværelse eller køkken i? Hvordan skal din vandhane føles, når du tænder den? Hvad skal din vandhane kunne? Der er mange spørgsmål at forholde sig til – og du får hjælp til at finde svarene i indlægget herunder:

Følg denne simple beslutningsproces og du har fundet den rette vandhane på få sekunder.

Ligesom med elektronik og andre apparater i hjemmet udvikler teknologien i vandhaner sig hele tiden. Nogle kender du sikkert allerede, men med andre funktioner kan du være trendsetter.

Fremtidens vandhane: I lufthavne, institutioner og andre steder, hvor mange mennesker kommer igennem i løbet af en dag, har berøringsfrie vandhaner eksisteret i mange år. Berøringsfrie vandhaner har i årtier været det fortrukne valg her, fordi de kan skære ned på både vandforbrug såvel som bakterier.

Efterhånden er de blevet så raffinerede, at du nu bør overveje, om din næste vandhane derhjemme skal være udstyret med den smarte teknologi.

Læs mere om det i indlægget herunder:

Her er 3 gode grunde til, at man bør overveje, om det ikke også er en investering værd i hjemmet.

Engang skulle man hente sit vand ved en brønd uden for huset.  Hvis man taler ned i en brønd, vil det måske give et ekko af ens egen stemme – men hvad nu, hvis din vandhane sagde godmorgen til dig med sin egen stemme …

Læs om fremtidens vandhaner herunder:

Er du klar til en vandhane, der siger godmorgen til dig?

Har du mistet overblikket? Eller er du stadig ikke helt sikker på, hvilken vandhane du skal vælge og hvilke funktioner du har brug for? Så prøv vores guide, der leder dig igennem de mange overvejelser.

Klik og find vej herunder:

Sådan finder du den rigtige vandhane.

Leave a Reply

%d bloggers like this: