Kan dit armatur virkelig spare dig mange penge? Se svaret her:

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det – men ligesom med el og varme er der nogle ‘skjulte’ vandslugere i dit hjem. Med enkelte justeringer kan du spare mange penge. Vi har samlet de bedste blogindlæg og tips om vandbesparelser til dig her.

Testfamilie i Værløse
Er du egentlig klar over, hvor meget du kan spare ved at skifte til vandbesparende armaturer? Det er familien Møller Martin fra Værløse blevet. Der er en masse penge at spare.

Hvis du er blevet inspireret til at gøre familien kunsten efter, så kan du også tage et nærmere kig på, hvordan familien Bergstedt fra Tistrup har gjort.

På 14 dage sænkede familien Bergstedt deres vandforbrug med 17%. Det svarer til en årlig besparelse på næsten 1000 kr. Du kan nemt gøre dem kunsten efter. Se hvordan her.

Kreative løsninger
Mange af os gør det nok, selvom vi ikke vil indrømme det – tisser i badet.

Men det er faktisk ikke så dum en ide, hvis du vil spare på vandet. Undersøgelser viser, at hvis du gør det regelmæssigt, vil du kunne mærke det positivt på din vandregning.

De nærmere beregninger kan du læse i blogindlægget: Kan man spare penge ved at tisse i badet?

Tis i badet

Simple tips
Bare rolig. Hvis du ikke er til de kreative løsninger, så findes der også mere simple tips, som uden de store investeringer vil give dig økonomiske besparelser.

Se dem herunder:

Undgå Legionella i badevandet
10 simple tips til at spare på vandet.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: